ΔΙΚΗΓΟΡΙΚA ΓΡΑΦΕΙA

http://law-thessaloniki.blogspot.gr

Δικαστηριακή - Συμβουλευτική Δικηγορία και Διαμεσολάβηση σε:
Θεσσαλονίκη, Aθήνα, Πέλλα (Αριδαία, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Σκύδρα), Μακεδονία και σε όλη την Ελλάδα.

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Τηλέφωνα Εισπρακτικών Εταιριών


Διαθέσιμη δωρεάν προς download η εφαρμογή "Τηλέφωνα Εισπρακτικών Εταιριών", στην οποία το γραφείο μας συμμετείχε με την επεξεργασία των νομικών κειμένων (νομοθεσία, νομολογία, σχόλια). Παραθέτουμε τα σχόλια από τον ιστότοπο της Apple, και το σχετικό σύνδεσμο:

https://itunes.apple.com/gr/app/tel.-eispr.-etairion/id589367184?mt=8

"Η Εφαρμογή “Τηλ. Εισπρ. Εταιριών” δίνει στο χρήστη την δυνατότητα να γνωρίζει εάν ο αριθμός που τον καλεί ανήκει σε Εισπρακτική Εταιρία ή σε αντίστοιχο τμήμα Τράπεζας. Αυτό επιτυγχάνεται είτε με την δυνατότητα προσθήκης των γνωστών τηλεφωνικών αριθμών στις επαφές της συσκευής σας (χαρακτηριστικό επί πληρωμή), είτε με την αναζήτησή τους μέσω της εφαρμογής.
Τα τηλέφωνα της βάσης δεδομένων ενημερώνονται on-line από διάφορες πηγές (Γενική γραμματεία καταναλωτή, φόρουμ, ιστοσελίδες, κ.α.) και κάθε φορά που προστίθενται νέα, αποστέλλετε ειδοποίηση στο χρήστη μέσω "push notification".
Η βάση δεδομένων μέχρι στιγμής αριθμεί περισσότερα από 800 τηλέφωνα και σε εβδομαδιαία βάση προστίθενται νέα.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλουν στην συγκέντρωση νέων τηλεφωνικών αριθμών αποστέλλοντας μας μέσω της εφαρμογής, τον αριθμό και τον κάτοχο του. Τα στοιχεία αυτά διασταυρώνονται και κατόπιν προστίθενται στην βάση μας.
Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική λόγο του ότι οι Εισπρακτικές Εταιρίες καθημερινά αποκτούν νέους αριθμούς για "καλύψουν" την ταυτότητα τους.
Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες αναζητήσεις τηλεφωνικών αριθμών του τρέχοντος μηνός και να διαβάσετε τη σχετική νομοθεσία περί λειτουργίας των Εισπρακτικών Εταιριών καθώς και άλλα χρήσιμα άρθρα.

Έχοντας απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα σας , η εφαρμογή δεν ζητάει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα στοιχείο σας."

συνδέσεις σε κοινωνικά δίκτυα

Piano & Band

J' accuse...

Κατηγορώ τον αντισυνταγματάρχη Πατύ ντε Κλαμ, γιατί υπήρξε ο σατανικός δράστης της δικαστικής πλάνης..
Κατηγορώ τον στρατηγό Μερσιέ γιατί, το λιγότερο από πνευματική ανεπάρκεια, έγινε συνένοχος του μεγαλύτερου ανομήματος του αιώνα.
Κατηγορώ τον στρατηγό Μπιγιό, γιατί είχε στα χέρια του αναμφισβήτητες αποδείξεις της αθωώτητας του Ντρέιφους και τις έπνιξε..
Κατηγορώ τον στρατηγό ντε Μπουαντέφρ και τον στρατηγό Γκονζ, γιατί υπήρξαν συνένοχοι του ίδιου εγκλήματος..
Κατηγορώ τον στρατηγό ντε Πελλιέ και τον ταγματάρχη Ραβαρί, γιατί έκαμαν μια εγκληματική προανάκριση, με την πιο τερατώδη μεροληψία..
Κατηγορώ τους τρεις γραφολόγους Μπελόμ, Βαρινιάρ και Γουάρ, γιατί συνετάξανε ψεύτικες εκθέσεις απατεώνων..
Κατηγορώ το υπουργείο Στρατιωτικών και το Επιτελείο, γιατί έκαμαν στις εφημερίδες ιδιαίτερα στην Αστραπή και στην Ηχώ των Παρισίων, μια βδελυρή και απαράδεκτη εκστρατεία για να παραπλανήσουν τη κοινή γνώμη..
Κατηγορώ, τέλος, το πρώτο Στρατοδικείο γιατί παραβίασε το δίκαιο..

Δικαιοσύνη

Εν δέ δικαιοσύνη συλλήβδην πάσ'αρετή εστί.

Ολες γενικά οι αρετές βρίσκονται μέσα στη δικαιοσύνη.
-Αριστοτέλης